< Tilbage

VM for Islandske heste31-08-2015 - 16:24

Neergaard etablerer FEI godkendte ridebaner til VM for Islandske heste.

utidens hestesport stiller store krav tilridebanern.

 Til konkurrencer med Islandske heste avles heste med stadig større bevægelser. Ryttere istiller derfor store krav til ridebanens beskaffenhed.

Risikoen for skader på hesten minimeres både til stævner men i særdeleshed også i det daglige arbejde hvis ridebunden har de perfekte egenskaber. Den gode ridebund kendetegnes ved et ensartet blandingsforhold af de brugte materialer og det rigtige indhold af vand. Dette sikrer at bunden altid er elastisk og skridsikker.

EM for Islandske heste i Herning.


Det succesfulde VM for Islandske i Herning er nu afsluttet. Neergaard har konstrueret og serviceret banerne og har dermed været en part af succesen.
Det blev kåret en verdensmester og der blev sat verdensrekord i Pace Race  250 m.på banerne i Herning. Alan Neergaard der haft ansvaret udtaler. Jeg er selvfølgelig glad at min mangeårige erfaring har givet mulighed for at sætte en verdensrekord på mit banesystem med Lightfoot Surfaces. 
Men det er ikke kun Alan. Mere end 500 frivillige har anvendt deres sommerferie på at gøre stævnet til en succes. De har sikret at stævnet har forløbet roligt og sikkert. Hver enkelt medhjælper er en vigtig brik i dette kæmpe store verdensmesterskab, og som ikke alene giver stor tillid til den Islandske heste verden over, men også for Herning der formår at tiltrække de store heste begivenheder.
<b>Neergaard Lightfoot System for ridebaner er godkendt af FEI</b>

Se her verdensrekort på Neergaard banerne..

 

< Tilbage